OM TF BANK

Kloge beslutninger siden 1987

Lidt om TF Bank

TF Bank er en internetbaseret nichebank, der med en høj grad af automatisering tilbyder bankydelser til privatkunder og e-handelsløsninger via vores egen udviklede IT-platform. Platformen er udformet for skalerbarhed og tilpasning til forskellige produkter, lande, valutaer og digitale bankløsninger. TF Bank prioriterer organisk vækst under kontrollerede forhold, og vores ekspansion sker i/på nøje udvalgte segmenter og markeder. Virksomheden drives pt. i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Polen og Spanien enten via filial eller vha. banklicens i de pågældende lande.

TF Bank opererer i tre komplementære segmenter, som alle udnytter koncernens såvel IT-platform som kreditvurderingsmodellerne. Endvidere har vi stærke krydssalgsmuligheder: Consumer Lending med fokus på forbrugerkredit uden sikkerhed, Ecommerce Solutions med digitale betalingsløsninger, primært inden for e-handel og endelig Credit Cards med fokus på kreditkort. Målgruppen for alle ydelser er kreditværdige privatkunder, hvor kreditbeløbene er relativt små med korte tilbagebetalingstider. TF Bank tilbyder også indlånsprodukter på flere markeder.

Consumer Lending

I segmentet Consumer Lending tilbyder TF Bank konsumentkreditter uden sikkerhed til kreditværdige privatkunder i Norden og Baltikum. Produktudbudet kan variere på de forskellige markeder og bliver derfor tilpasset efter de specifikke krav i det respektive land.

Ecommerce Solutions

I segmentet Ecommerce Solutions tilbyder TF Bank digitale betalingsløsninger først og fremmest indenfor e-handel til kreditværdige privatpersoner. Kunderne er for det meste de slutforbrugere, som handler via bankens tjenester. De digitale betalingsløsninger findes i Norden og tilbydes hér under brandet Avarda, men også i Baltikum og Polen under brandet TF Bank.

Credit Cards

I segmentet Credit Cards tilbyder TF Bank kreditkort till kreditværdige privatkunder i Tyskland og Norge. Virksomheden i Tyskland startede i sidste del af 2018 og bliver drevet i eget regi. På kontoret i Berlin og det polske Szczecin er det lokalt ansat personale, der tager sig af markedsføring og kundeservice. Ydelser som risikoanalyse, økonomi og IT varetages af centrale funktioner i banken.

1987

Selskabet starter med privatlån og salgsfinansiering mod e-handelsbranchen.

1999

Lancerer salgsfinansiering og privatlån i Finland.

2004

Virksomhed startes på de norske og danske markeder.

2005

Vi introducerer sparekontoen i Sverige.

2006

Lancering af salgsfinansiering og privatlån i Estland.

2012

TF Bank får banklicens.

Introducerer sparekonto i Finland og privatlån i Polen.

2014

Satsning på salgsfinansiering målrettet e-handelen.

Etablering af filial i Finland.

2015

Etablering af filial i Polen.

TF Bank erhverver BB Finans i Norge.

2015

TF Bank starter datterselskabet Avarda sammen med Intrum.

2016

TF Bank børsnoteres på Nasdaq Stockholm.

Lancering af privatlån i Letland.

2017

Datterselskabet BB Bank ASA (tidl. BB Finans AS) får banklicens.

Lancering af indlån i Tyskland og Norge.

2017

Etablering af filial i Estland.

TF Bank køber Intrums andel af Avarda AB.

2018

Privatlån lanceres i Litauen.

Kreditkortsvirksomhed opstartes i Tyskland.

2019

TF Bank køber 100 % af aktierne i det delejede selskab Avarda AB.

Fortsat satsning på e-handel og kreditkort.

2020

Datterselskabet BB Bank og Avarda fusioneres til TF Bank.

Credit Cards bliver TF Banks tredje segment.

1987
1999
2004
2005
2006
2012
2014
2015
2015
2016
2017
2017
2018
2019
2020