OM TF BANK

Kloge beslutninger siden 1987

Lidt om TF Bank

TF Bank er en internetbaseret nichebank, der med en høj grad af automatisering tilbyder bankydelser til privatkunder og e-handelsløsninger via vores egen udviklede IT-platform. Platformen er udformet for skalerbarhed og tilpasning til forskellige produkter, lande, valutaer og digitale bankløsninger. TF Bank prioriterer organisk vækst under kontrollerede forhold, og vores ekspansion sker i/på nøje udvalgte segmenter og markeder. Virksomheden drives pt. i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Estland, Letland, Litauen, Polen og Spanien enten via filial eller vha. banklicens i de pågældende lande.

TF Bank opererer i tre komplementære segmenter, som alle udnytter koncernens såvel IT-platform som kreditvurderingsmodellerne. Endvidere har vi stærke krydssalgsmuligheder: Consumer Lending med fokus på forbrugerkredit uden sikkerhed, Ecommerce Solutions med digitale betalingsløsninger, primært inden for e-handel og endelig Credit Cards med fokus på kreditkort. Målgruppen for alle ydelser er kreditværdige privatkunder, hvor kreditbeløbene er relativt små med korte tilbagebetalingstider. TF Bank tilbyder også indlånsprodukter på flere markeder.

Consumer Lending

I segmentet Consumer Lending tilbyder TF Bank konsumentkreditter uden sikkerhed til kreditværdige privatkunder i Norden og Baltikum. Produktudbudet kan variere på de forskellige markeder og bliver derfor tilpasset efter de specifikke krav i det respektive land.

Ecommerce Solutions

I segmentet Ecommerce Solutions tilbyder TF Bank digitale betalingsløsninger først og fremmest indenfor e-handel til kreditværdige privatpersoner. Kunderne er for det meste de slutforbrugere, som handler via bankens tjenester. De digitale betalingsløsninger findes i Norden og tilbydes hér under brandet Avarda, men også i Baltikum og Polen under brandet TF Bank.

Credit Cards

I segmentet Credit Cards tilbyder TF Bank kreditkort till kreditværdige privatkunder i Tyskland og Norge. Virksomheden i Tyskland startede i sidste del af 2018 og bliver drevet i eget regi. På kontoret i Berlin og det polske Szczecin er det lokalt ansat personale, der tager sig af markedsføring og kundeservice. Ydelser som risikoanalyse, økonomi og IT varetages af centrale funktioner i banken.